30 november 2013

Het PvdA partijkantoor van onze afdeling is een feit

Afgelopen vrijdag 29 november ging een lang gekoesterde wens van onze afdeling in vervulling. Een eigen partijkantoor. Een plek van waaruit we onze verkiezingscampagne kunnen organiseren, een plek waar mensen terecht kunnen die vragen hebben die ze zelf niet kunnen beantwoorden, een plek waar iedereen in gesprek kan gaan met de PvdA-fractie.

Vrijdagmiddag was het zover. Het kantoor gevestigd aan de van Noortstraat 104 ,werd geopend door Janny Hesselink. Oud-Wethoudster, inmiddels 87 jaar en 65 jaar lid van de Partij van de Arbeid. Zij stak de mensen die campagne gaan voeren een hart onder de riem door iets over haar ervaringen van vroeger te vertellen, als enige vrouw in de raad en door de afdeling op te roepen deze verkiezingen in te gaan voor de overwinning. Ook gaf zijn aan trots te zijn op de afgelopen week door de leden vastgestelde lijst met veel jonge mensen en vrouwen.

Vanaf nu kan iedereen elke woensdagmiddag tussen 15.00u en 16.30u terecht bij onze Wethouder en Lijsttrekker Ger Lindeman met vragen, opmerkingen of klachten, maar ook met positieve punten van onze gemeente.
Elke donderdagmiddag tussen 15.00u en 16.30u houdt het PvdA-ombudsteam zitting. Hier kan iedereen terecht met een vraag of probleem dat hij of zij zelf niet op kan lossen. Ons ombudsteam gaat dan graag samen met u bekijken of wij het probleem wel op kunnen lossen.

De campagne begint nu. Vanaf nu kunt u PvdA-ers, herkenbaar aan hun rode jas, vaak aantreffen in de buurten en de wijken om met de inwoners in gesprek te gaan.